Full frihet med kontaktlinser!

Ibland är kontaktlinser ett mycket bra alternativ till glasögon och för vissa synfel det bästa sättet att korrigera din syn.

Kontaktlinser finns idag för nästan alla typer av synfel och vi kan oftast ”skräddarsy” ett linsbärande efter dina behov och önskemål. Under utprovningsperioden kommer vi tillsammans fram till den bästa lösningen för just dig och ditt synfel.

Vi har stor erfarenhet av de flesta och bästa linstyperna och provar ut de linser som passar din syn och dina synbehov allra bäst. Uppgraderingar sker kontinuerligt vid dina linskontroller.

Vi hjälper dig välja vad som passar dig bäst. Endagslinser, månadslinser, dygnetruntlinser, färgade linser, stabila linser eller nattlinser.

För vissa typer av synfel kan vi prova ut nattlinser, sk Ortokeratologi. Linser som du har i ögonen när du sover och som formar om din hornhinna så att du slipper bära linser eller glasögon dagtid. Du sover bort ditt synfel !

Du köper inga linser som du inte har provat och godkänt och heller inte fler än vad du behöver.

What you see is what you get !

Erbjudande

Köper du kontaktlinser hos oss har du alltid 10% på kompletta glasögon och 20% på solglasögon.


Delbetala

Vi samarbetar med Ecster som erbjuder delbetalning till förmånliga villkor.
Fråga oss så berättar vi mer


Autogiro

Vi delar helt enkelt upp lins- och undersökningskostnad under ett år för dig så du betalar ett fast belopp varje månad. Linser och vätskor får du givetvis med detsamma. Inga andra avgifter tillkommer.


Köper du dina linser på nätet?

Kolla med oss först! Vi kan erbjuda väldigt förmånliga priser och en service och trygghet som du inte får via någon hemsida. Skulle det vara något problem får du alltid en akuttid här. Naturligtvis informerar vi dig alltid om senaste nytt inom kontaktlinser och ger en rekommendation som passar just dig.